Andreas Kalser und Josef Obkircher
Andreas Kalser wraz z rodzicami prowadzi gospodarstwo zajmujace sie produkcja owoców i wina. Josef Obkircher produkuje czeresnie, jagody i prosieta. W 2017 roku oboje wpadli na pomysl, aby wspólnie zalozyc pierwsza poludniowotyrolska farme grzybów szlachetnych. Predzej sie powie, niz zrobi. Dzis produkuja pyszne grzyby przez caly rok i zaopatruja lokalna gastronomie, a takze smakoszy i delikatesy w calym kraju.,Andreas Kalser wraz z rodzicami prowadzi gospodarstwo zajmujace sie produkcja owoców i wina. Josef Obkircher produkuje czeresnie, jagody i prosieta. W 2017 roku oboje wpadli na pomysl, aby wspólnie zalozyc pierwsza poludniowotyrolska farme grzybów szlachetnych. Predzej sie powie, niz zrobi. Dzis produkuja pyszne grzyby przez caly rok i zaopatruja lokalna gastronomie, a takze smakoszy i delikatesy w calym kraju.