Ekskluzywna różnorodność ze składników
otrzymanych ponad 1500 m n.p.m
Eventy
Przysmaki z górskich gospodarstw
Wysoko w górze, ponad 1500 m n.p.m., dni są chłodne, a noce zimne: występują więc tutaj niewymagające rośliny i zwierzęta oraz czysta natura produkująca przysmaki o intensywnych aromatach. Odkryj w 100% górskie gospodarstwo i dowiedz się, jak przekształcić cenne składniki pochodzące z dużych wysokości w pyszne potrawy.
Wysoko w górze, ponad 1500 m n.p.m., dni są chłodne, a noce zimne: występują więc tutaj niewymagające rośliny i zwierzęta oraz czysta natura produkująca przysmaki o intensywnych aromatach. Odkryj w 100% górskie gospodarstwo i dowiedz się, jak przekształcić cenne składniki pochodzące z dużych wysokości w pyszne potrawy.
Na wysokości ponad 1500 m n.p.m. warzywa, jagody i zioła rosną powoli, dzięki czemu w pełni rozwija się ich smak. To sprawia, że potrawy ze szczawiem, krwawnikiem lub werbeną są wyjątkowo poszukiwane i ekskluzywne. Z kolei bydło, owce i kozy cieszą się świeżym górskim powietrzem i bujną trawą alpejskich łąk. Efektem jest nieporównywalnie wysokiej jakości mięso i aromatyczny ser alpejski. Dodatkiem do tych potraw są ziemiste ziemniaki i świeża sałata z małych, stromych pól.
Przysmaki z gór
Dla purystów
Daj się zaskoczyć ekscytującym kreacjom i ekskluzywnym doznaniom smakowym, jakie zapewniają potrawy z wyselekcjonowanych składników pochodzących z wysokości ponad 1500 m n.p.m.
Social Wall
Nasze gospodarstwa z bliska
Ciekawe informacje, prawdziwe historie i najpiękniejsze zdjęcia z gospodarstw Południowego Tyrolu.
#loveroterhahn