Dzikie i lokalne,
sezonowe i ekologiczne
Eventy
Gotowanie z naturą
Czy mówi Ci coś komosa strzałkowata? A może dano Ci kiedykolwiek do spróbowania igły świerkowe? Wiele rzeczy, które postrzegane są jako chwasty, jest w rzeczywistości zdrowych, leczniczych i pysznych. Wyczaruj zaskakujące dania ze wszystkiego, co mają do zaoferowania lasy i łąki wokół południowotyrolskich gospodarstw – od kolorowych alpejskich ziół po wysokiej jakości dziczyznę.
Czy mówi Ci coś komosa strzałkowata? A może dano Ci kiedykolwiek do spróbowania igły świerkowe? Wiele rzeczy, które postrzegane są jako chwasty, jest w rzeczywistości zdrowych, leczniczych i pysznych. Wyczaruj zaskakujące dania ze wszystkiego, co mają do zaoferowania lasy i łąki wokół południowotyrolskich gospodarstw – od kolorowych alpejskich ziół po wysokiej jakości dziczyznę.
Południowotyrolska kuchnia wiejska jest bogata w tradycje kulinarne i wciąż zaskakuje niezwykłymi aromatami i smakami. Składniki często można znaleźć wśród dzikiej natury, czy to we własnym ogrodzie, czy podczas codziennego spaceru. Bez względu na to, czy są to dzikie zioła, jagody, korzenie czy grzyby, najprostsze składniki użyte umiejętnie zadziwią każde podniebienie. Dzięki wyjątkowym nutom pochodzącym z natury składniki te uczynią każde danie niezapomnianym przeżyciem kulinarnym.
Gotowanie z naturą
Dla miłośników eksperymentowania
Wypróbuj nowe składniki i kombinacje smakowe oraz odkryj kulinarne skarby pochodzące prosto z lasów i łąk Południowego Tyrolu.
Social Wall
Nasze gospodarstwa z bliska
Ciekawe informacje, prawdziwe historie i najpiękniejsze zdjęcia z gospodarstw Południowego Tyrolu.
#loveroterhahn