&noscript=1 /> Ocet z Południowego Tyrolu
 
Array
Array

Wykwintne specjały prosto z natury

Produkty wysokiej jakości

Wysokiej jakości produkty od rolnika

Ocet

Ocet

Przyrządzanie octu należy do najstarszych procesów związanych z produkcją żywności. Praktykuje się go także w gospodarstwach Południowego Tyrolu. Dzięki różnym rodzajom octu możliwe jest doprawianie potraw na wiele sposobów. Również w przypadku octu produkt wyjściowy decyduje o jakości produktu końcowego. Na ocet ze znakiem jakości „Roter Hahn” przetwarzane są tylko owoce najwyższej jakości i najlepsze wina. Dla octu owocowego minimalna zawartość kwasu octowego musi wynosić 5%. Po odpowiednim okresie dojrzewania octy mogą zacząć uwalniać swój pełny aromat i są rozlewane do butelek.

Przyrządzanie octu należy do najstarszych procesów związanych z produkcją żywności. Praktykuje się go także w gospodarstwach Południowego Tyrolu. Dzięki różnym rodzajom octu możliwe jest doprawianie potraw na wiele sposobów. Również w przypadku octu produkt wyjściowy decyduje o jakości produktu końcowego. Na ocet ze znakiem jakości „Roter Hahn” przetwarzane są tylko owoce najwyższej jakości i najlepsze wina. Dla octu owocowego minimalna zawartość kwasu octowego musi wynosić 5%. Po odpowiednim okresie dojrzewania octy mogą zacząć uwalniać swój pełny aromat i są rozlewane do butelek.

Wyszukiwanie gospodarstw

Podwórka z octem

Podwórka z octem

Te gospodarstwa oferują ocet:

Te gospodarstwa oferują ocet:

Gdzie?
1 Zobacz gospodarstwo Zobacz gospodarstwa
Cofnij filtr
1 znaleziono gospodarstwo znaleziono gospodarstwa
Burg Latsch
Irmi und Klaus Oberhofer  | Latsch  (Vinschgau)
Sprzedaz bezposrednio od gospodarza
Produkty wysokiej jakości
  • Essig
  • Fruchtsäfte
Twój wynik wyszukiwania