&noscript=1 /> Racuchy z dżemem - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Deser

Racuchy z nadzieniem z dżemu

Racuchy z dżemem

Tradycyjne ciasto Kirchtag ma kształt okrągły, kwadratowy lub podłużny. W zależności od pory roku przygotowuje się go z różnymi nadzieniami.
Paul Huber
Gospodarz z Griesserhof
Składniki
4 osoby
75 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Racuchy z nadzieniem z dżemu
  •  
    Powodzenia życzy
Paul Huber
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Griesserhof w Vahrn

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Griesserhof
Paul Huber  | Vahrn  (Eisacktal)
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Chutney z pigwy, Kompot gruszkowy, Kys.zelí, Sok wiśniowy, Víno ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?