Przystawka
Ruloniki ze specku
Ruloniki ze specku
Smaczna przystawka z nutą śródziemnomorską: świeży twaróg z suszonymi pomidorami i bazylią owinięty delikatnym boczkiem.
Waltraud Ladurner Pixner
Gospodyni z Gasserhof
Składniki
4 osoby
30 MIN.
-
500 gtwarogu
-
sól, pieprz
-
60 gsuszonych pomidorów z zalewy
-
świeża bazylia
-
10plasterków specku
Przygotowanie - Ruloniki ze specku
-
1.KrokDoprawić twaróg solą i pieprzem, wymieszać z suszonymi pomidorami i posiekaną drobno bazylią.
-
2.KrokPosmarować pastą plastry specku i zrolować.
-
Powodzenia życzy
Waltraud Ladurner Pixner
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Gasserhof w Kuens