&noscript=1 /> Chutney z pigwy - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Spizarnia

Chutney z pigwy

Chutney z pigwy

Pigwa jest prawie zapomnianym owocem. W stanie surowym owoce są niejadalne, ale jako chutney przypominają w smaku jabłka, gruszki i cytryny.
Evi Messner
Gospodyni z Rielinger-Hof
Składniki
2 duże słoiki
60 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Chutney z pigwy
  •  
    Powodzenia życzy
Evi Messner
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Rielinger-Hof na Ritten/Siffian

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Rielinger-Hof
Evi und Matthias Messner  | Ritten  (Bolzano i okolice)
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Blutwürste, Dżem z pigwy, Hauswürste, Kiszona kapusta, Schulterspeck ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?