&noscript=1 /> Fazolová polévka - Recept z Jižního Tyrolska Przepis
 

Przystawka

Fazolová polévka

Fazolová polévka

Fazole se na statcích pěstují odjakživa a jsou důležitým zdrojem bílkovin. Tato polévka je výživná a zahřeje vás zevnitř.
Elisabeth Mittelberger
Gospodyni z Eichernhof
Składniki
4 lidé
50 MIN.
  • 300 g
    sušených fazolí
  • 1 l
    zeleninového nebo hovězího vývaru
  • 100 g
    vepřového bůčku
  • 1
    cibule
  • 1/2
    bulvy celeru
  • 1 garsc
    petržele
  • 3
    mrkve
  • 3
    stroužky česneku
  • olej na pečení
  • 300 g
    bílého zelí
  • 1
    brambora
  • 250 g
    rajčat
  • szczypta tymianku
  • bylinková sůl
  • pepř
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Fazolová polévka
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Fazole nechejte přes noc namočené ve studené vodě.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Uvařte vývar, fazole a špek.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Cibuli, celer, petržel a mrkev nahrubo nakrájejte, česnek prolisujte, vše dejte do hrnce na polévku a na oleji orestujte.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Na kostičky nakrájejte bílé zelí, bramboru a rajčata a přimíchejte do hrnce. Ochuťte kořením a zalejte trochou vody.
  • circle-dashed 5.
    Krok
    Kiedy speck i fasola ugotują się na miękko, przełożyć 1/4 do garnka z warzywami. Z reszty fasoli i specku zrobić puree, wymieszać w garnku i podawać
  •  
    Powodzenia życzy
Elisabeth Mittelberger
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Eichernhof w Vöran

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Eichernhof flower flower flower flower
Mittelberger  | Vöran
Hodowla zwierząt, Uprawa owoców
śniadanie
Produkty z własnego gospodarstwa: miód, dżemy, syrop ...
Oferty wiejskie: ziolowe wyprawy, pieczywo, kurs gotowania
5,0
"Celujący"
(26 oceny)
Apartament od 85€ za noc
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?