&noscript=1 /> Głowa cielęca marynowana - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Głowa cielęca marynowana

Głowa cielęca marynowana

Rolnicy od zawsze starali się spożytkować mięso z całego zwierzęcia i nawet z jego mniej wytrawnych części wyczarowywali coś pysznego.
Martina Fieg
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank Rauthof
Przygotowanie - Głowa cielęca marynowana
  •  
    Powodzenia życzy
Fieg
Gospodyni prowadzący gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Rauthof w Meran

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Rauthof
Martina Fieg  | Merano
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Cacciatore, Haussalami, Kiełbaski domowe, Kiszona kapusta, Lardo ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?