&noscript=1 /> Głowa cielęca marynowana - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Głowa cielęca marynowana

Głowa cielęca marynowana

Rolnicy od zawsze starali się spożytkować mięso z całego zwierzęcia i nawet z jego mniej wytrawnych części wyczarowywali coś pysznego.
Martina Fieg
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank Rauthof
Składniki
MIN.
  • 1
    głowa cielęca
  • octu
  • oleju
  • sól, pieprz
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Głowa cielęca marynowana
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Głowę cielęcą pokroić na cienkie plastry samemu albo poprosić o to w sklepie mięsnym; plastry ułożyć na talerzu lub półmisku.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Cebulę obrać i pokroić w kostkę lub krążki.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Danie podawać obłożone cebulą, polane octem i olejem oraz doprawione solą i pieprzem.
  •  
    Powodzenia życzy
Fieg
Gospodyni prowadzący gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Rauthof w Meran

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Rauthof
Martina Fieg  | Merano
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Cacciatore, Haussalami, Kiełbaski domowe, Kiszona kapusta, Lardo ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?