Danie glówne
Šťavnatý hovězí guláš se špekovými knedlíky a zelným salátem
Hovězí guláš s knedlíky
W czym tkwi sekret dobrego gulaszu? Soczysta wołowina musi rozpływać się w ustach. Do tego pyszny sos i pierogi.
Simone Klammer
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank Ahner
Składniki
4 lidé
140 MIN.
-
800 ghovězího masa
-
300 gcibule nakrájené nadrobno
-
olej na pečení
-
2 lyzkarajského protlaku
-
červené víno k podlití
-
masového vývaru
-
sladká paprika
-
sól
-
Słodka papryka
1
bobkový list
1
lyzka
kmín
2
stroužky česneku
trochę skórki z cytryny
Przygotowanie - Šťavnatý hovězí guláš se špekovými knedlíky a zelným salátem
-
1.KrokNakrájejte hovězí maso na velké kostky.
-
2.KrokNa rozpáleném oleji osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli.
-
3.KrokMaso opečte a přidejte rajský protlak.
-
4.KrokPodlać czerwonym winem o intensywnym smaku, zagotować; posolić i popieprzyć.
-
5.KrokPřilijte masovou polévku a povařte.
-
6.KrokDe goulashkruiden fijnhakken en door de goulash mengen. Kooktijd: ca. 2 uur.
-
7.KrokWskazówka: gulasz można podać z knedlami z boczkiem, polentą lub solonymi ziemniakami – najlepszym dodatkiem warzywnym będzie surówka z dowolnych warzyw.
-
Powodzenia życzy