&noscript=1 /> Pieczeń jagnięca - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Danie glówne

Pieczeń jagnięcia (Bauernschöpsernes)

Pieczeń jagnięca

Schöpserne to popularna potrawa z jagnięciny, spożywana przez cały rok w górskich gospodarstwach Południowego Tyrolu.
Daniela Kaserer
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank Niedermair
Składniki
4 osoby
150 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Pieczeń jagnięcia (Bauernschöpsernes)
  •  
    Powodzenia życzy
Daniela Kaserer
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank pod marką „Roter Hahn”
Niedermair w Kastelbell/Tschars

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Winiarnia (Hofschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Bündnerfleisch, Kiszona kapusta, Schulterspeck, Vinschger Paarl Brot, boczek Karreespeck ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 oceny)
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?