&noscript=1 /> Syrop jagodowy - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Napoje

Syrop jagodowy

Syrop jagodowy

Łyk lata na cały rok: dzięki syropowi jagodowemu można zachować pyszny aromat jagód na zimę.
Jessica Moser
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank Oberpartegger
Składniki
ok. 4 l
90 MIN.
  • 3 kg
    jagód (nadaje się każdy rodzaj jagód)
  • 1 l
    wody
  • 400 g
    cukru
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Syrop jagodowy
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Wodę z jagodami zagotować.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Wodę z jagodami zagotować.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Syrop rozlać do słoiczków.
  •  
    Powodzenia życzy
Jessica Moser
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Oberpartegger w Villanders

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Oberpartegger
Kainzwaldner Johannes  | Villanders  (Eisacktal)
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Chutney z pigwy, Dżem z pigwy, Dżem żurawinowy, Grappy, Kiełbaski domowe ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?