&noscript=1 /> Syrop z mięty pieprzowej - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Napoje

Syrop z mięty pieprzowej

Syrop z mięty pieprzowej

Dzięki temu przepisowi nadasz napojom orzeźwiający aromat mięty pieprzowej.
Anna Jocher
Gospodyni z Frötscherhof
Składniki
Na ok. 18 litrów syropu
240 MIN.
  • 10 l
    wody
  • 1,5 l
    świeżo wyciskanego soku z cytryny
  • 10 garsc
    garści liści mięty pieprzowej
  • 6,6 kg
    cukru trzcinowego
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Syrop z mięty pieprzowej
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Do wody wsypać cukier i mieszać, aż cukier się rozpuści.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Dodać liście mięty i sok z cytryny; całość wymieszać.
  • circle-dashed 3.
    Krok
    Przykryć i odstawić na 2 dni.
  • circle-dashed 4.
    Krok
    Zeven, opkoken en heet bottelen
  •  
    Powodzenia życzy
Anna Jocher
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Frötscherhof w Brixen/St. Andrä

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Frötscherhof flower flower flower flower flower
Anna und Sepp Jocher  | Brixen  (Eisacktal)
Gospodarstwo z uprawami ekologicznymi, Hodowla zwierząt, Uprawa owoców , Uprawa roli, Uprawa warzyw  , Uprawa roślin jagodowych
śniadanie
Sklep na miejscu: jogurt, ser, świeże mięso ...
Oferty wiejskie: Zwiedzanie obejscia gospodarskiego, Codzienne obowiazki gospodarskie, Pieczenie chleba
5,0
"Celujący"
(48 oceny)
Pokój od 92€ za noc
Apartament od 155€ za noc
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?