&noscript=1 /> Tarta porzeczkowa - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

pieczywo

Tarta porzeczkowa

Tarta porzeczkowa

Jagodowa rozkosz czeka na Ciebie w tym soczystym cieście z słodkimi i kwaśnymi porzeczkami. Tak właśnie nazywa się porzeczki w Południowym Tyrolu.
Martina Fieg
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank Rauthof
Składniki
1 blacha do pieczenia ok. 40x50cm
45 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Tarta porzeczkowa
  •  
    Powodzenia życzy
Fieg
Gospodyni prowadzący gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Rauthof w Meran

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Rauthof
Martina Fieg  | Merano
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Cacciatore, Haussalami, Kiełbaski domowe, Kiszona kapusta, Lardo ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?