&noscript=1 /> Tirtlen - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Tirtlen (ravioli w lekkiej wersji)

Tirtlen

Tirtlen to tradycyjne pieczywo ze smalcem z kuchni południowotyrolskiej, wywodzące się z dolin Pustertal i Eisacktal.
Paul Huber
Gospodarz z Griesserhof
Składniki
10 sztuk
40 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Tirtlen (ravioli w lekkiej wersji)
  •  
    Powodzenia życzy
Paul Huber
Gospodyni prowadząca gospodę typu Buschenschank pod marką „Roter Hahn”
Griesserhof w Vahrn

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Griesserhof
Paul Huber  | Vahrn  (Eisacktal)
Winiarnia (Buschenschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Chutney z pigwy, Kompot gruszkowy, Kys.zelí, Sok wiśniowy, Víno ...
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?