&noscript=1 /> Závin s kysaným zelím - Recept z Jižního Tyrolska Przepis
 

Przystawka

Selský závin s kysaným zelím a masem uzeným

Strucla z kiszoną kapustą

Kysané zelí bylo na horských statcích během neúrodné zimy nejdůležitějším zdrojem vitamínů, a proto je v kuchyni důležitou ingrediencí.
Margit Stabinger
Gospodyni z Kinigerhof
Składniki
1 štrúdl
70 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Selský závin s kysaným zelím a masem uzeným
  •  
    Powodzenia życzy
Margit Stabinger
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank pod marką „Roter Hahn”
Kinigerhof w Sexten

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Kinigerhof flower flower flower flower
Paul Peter Stabinger   | Sexten
Hodowla zwierząt
śniadanie
kącik produktów: mleka, speck, wołowina wędzona ...
Oferty wiejskie: Codzienne obowiazki gospodarskie, Pomoc w stajni, Zwiedzanie obejscia gospodarskiego ...
4,5
"Bardzo dobry"
(5 oceny)
Pokój od 80€ za noc
Apartament od 160€ za noc
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?