&noscript=1 /> Racuchy z nadzieniem - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Racuchy z nadzieniem z suszonych gruszek

Racuchy z nadzieniem

Ponieważ gruszki nie przechowują się długo, zawsze były suszone w gospodarstwach rolnych. W postaci suszonej nazywane są "Kloatzen".
Theresia Hofer
Gospodyni z Puntschuhof
Składniki
20-30 sztuk
180 MIN.
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Racuchy z nadzieniem z suszonych gruszek
  •  
    Powodzenia życzy
Theresia Hofer
Gospodyni oferująca wakacje w gospodarstwie agroturystycznym pod marką „Roter Hahn”
Puntschuhof w Kastelruth

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Puntschuhof flower flower flower
Armin Hofer  | Kastelruth
Hodowla zwierząt
śniadanie
Produkty z własnego gospodarstwa: mleka, jajka, przyprawy ziołowe ...
Oferty wiejskie: pomoc przy sianokosach, zwiedzanie obejscia gospodarskiego, pomoc w stajni ...
4,9
"Bardzo dobry"
(12 oceny)
Apartament od 65€ za noc
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?