&noscript=1 /> Zupa chlebowa - Przepis z Płd. Tyrolu Przepis
 

Przystawka

Zupa chlebowa

Zupa chlebowa

Tradycyjna chłopska potrawa z niewielu składników, szybka w przygotowaniu i rozgrzewająca, zwłaszcza zimą.
Daniela Kaserer
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank Niedermair
Składniki
4 osoby
15 MIN.
  • 1
    twardy chleb żytni Vinschger Paarl, pokrojony w kostkę
  • 1 l
    gorącego rosołu
  • szczypiorek, drobno pokrojony
  • ugotowana wołowina, pokrojona w plastry
Drukuj przepis
www.roterhahn.it
Przygotowanie - Zupa chlebowa
  • circle-dashed 1.
    Krok
    Zupę posypać szczypiorkiem i podawać na gorąco.
  • circle-dashed 2.
    Krok
    Kawałki chleba i ugotowaną wołowinę położyć na talerzu i zalać gorącym wywarem mięsnym.
  •  
    Powodzenia życzy
Daniela Kaserer
Gospodyni prowadząca gospodę typu Hofschank pod marką „Roter Hahn”
Niedermair w Kastelbell/Tschars

Z wiejskiej kuchni

Przepis z ...

Cofnij filtr
Niedermair
Reinhard Kaserer  | Kastelbell-Tschars  (Vinschgau)
Winiarnia (Hofschank)
Produkty z własnego gospodarstwa Bündnerfleisch, Kiszona kapusta, Schulterspeck, Vinschger Paarl Brot, boczek Karreespeck ...
5,0
"Ausgezeichnet"
(3 oceny)
Twój wynik wyszukiwania
Więcej przepisów

Zasmakowało Ci?